Bekijk snel onze aanbiedingen! En profiteer van hoge kortingen

Opbergmand Sofia klein

2016 is pas een week oud en de winter is eigenlijk nog maar net begonnen. Toch krijgen we alweer zin in het voorjaar. Een uitstekend moment om het huis eens op te ruimen en alle spullen op te bergen. Een rieten opbergmand is een echte must have. De rieten opbergmand is niet alleen uitermate geschikt om spullen in op te bergen, maar ook nog eens een leuke eyecatcher voor in huis.

Zoals gezegd: tijd om 2016 goed te beginnen met een opgeruimd huis. De kerstversieringen gaan weer naar zolder, de kerstboom en de daarbij behorende naalden worden de deur uit gedaan en ook alle gekregen cadeaus met Sinterklaas en kerst krijgen een eigen plekje.

Rieten opbergmand populair in januari

Januari is dan ook niet voor niets de maand waarin de meeste rieten opbergmanden worden gekocht. Niet alleen wij, maar ook jullie beginnen massaal aan de grote opruimactie. Een rieten opbergmand is hiervoor ideaal. Zonder moeite ruim je eenvoudig je spullen op in een mooie rieten opbergmand. Het huis krijgt een opgeruimde look en het geeft een heerlijk gevoel als alles netjes is opgeborgen. En het grote voordeel van een rieten opbergmand? De rieten opbergmand is niet alleen functioneel, maar geeft in deze koude dagen ook nog eens een warme sfeer aan de huiskamer, keuken of slaapkamer.

Ben je benieuwd welke rieten opbergmand het beste bij jouw inrichting past? Bekijk dan snel onderstaande suggesties.

Rieten opbergmand Sofia

De rieten opbergmand Sofia is een smalle, hoge opbergmand met deksel. Opgeruimd staat netjes!

Opbergmand Sofia klein

Rieten A,B,C mand

De rieten A,B,C mand is een geweldige toevoeging voor de kinderkamer. De rieten opbergmand brengt warmte en sfeer in de kamer!

3-delig set opbergmanden 'ABC'

Rieten bank Amsterdam

De rieten bank Amsterdam beschikt onder de zitting over een opruimgedeelte. Zie je de rieten bank al staan in jouw hal of veranda? Lekker stoer met de tekst Amsterdam en vergrijsd rotan: persoonlijk onze favoriet!

Rieten bank 'Amsterdam'

Rieten opbergmand, verkrijgbaar in diverse soorten en maten

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze rieten opbergmanden. De rieten opbergmanden zijn in allerlei soorten en maten te krijgen, dus de kans is groot dat ook jouw ideale rieten opbergmand er tussen zit. Mocht je er niet uitkomen met de maten of advies willen hebben wat het beste zou staan op de plaats waar jij een rieten opbergmand voor zoekt? Bel of mail ons gerust! Wij helpen jou hier graag mee verder!

Wij gaan snel verder met het opruimen van de kerstspullen. Tijd voor het voorjaar!

Mand Gestreept Geel Rond Ø45cm Groot

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.