Dienbladen 

Rieten dienbladen zijn ideaal als stijlvolle woonaccessoire. De rieten dienbladen in allerlei soorten en maten zijn te gebruiken als decoratie, als sfeermaker, maar vergeet vooral zijn praktische functie niet! Neem nu het vierkante rieten dienblad met een rand eromheen. De rand zal u behoeden voor een eventuele val van glazen. Helemaal zonder mo...

Rieten dienbladen zijn ideaal als stijlvolle woonaccessoire. De rieten dienbladen in allerlei soorten en maten zijn te gebruiken als decoratie, als sfeermaker, maar vergeet vooral zijn praktische functie niet! Neem nu het vierkante rieten dienblad met een rand eromheen. De rand zal u behoeden voor een eventuele val van glazen. Helemaal zonder morsen lopen, ligt natuurlijk ook aan u maar deze dienbladen hebben toch een streepje voor op alle platte varianten!

Stel u eens voor een grote landelijke uitgevoerde tafel, beetje kaal niet? Stel u dezelfde tafel weer voor en plaats er in uw gedachten een grote rieten dienblad op die dienst doet als lectuurbak, vol met een stel van uw favoriete bladen. Ineens is die tafel uw tafel toch?

Rieten dienbladen

Rieten dienbladen: mooie rieten en rotan dienbladen verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. De rieten en rotan dienbladen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit natuurlijke materialen. Deze rieten en rotan dienbladen zijn een sieraad voor uw tafel! Rieten dienbladen van het Mandenhuys bestel je gemakkelijk online. Laat u verrassen door deze pagina en maak uw keuze voor uw mand!

 

Meer
Toont 1 - 13 uit 13 items