Keuken 

Geef meer sfeer aan uw keuken door sfeervolle rieten en rotan keukenbenodigdheden toe te voegen aan uw keukenspullen. U heeft bij Het Mandenhuys de keuze uit diverse soorten rieten keukenbenodigdheden. Zo kunt u bij ons terecht voor rieten of rotan foodcovers en broodmanden, rieten en rotan bordenrekken en opbergrekken voor onder andere uw ...

Geef meer sfeer aan uw keuken door sfeervolle rieten en rotan keukenbenodigdheden toe te voegen aan uw keukenspullen. U heeft bij Het Mandenhuys de keuze uit diverse soorten rieten keukenbenodigdheden. Zo kunt u bij ons terecht voor rieten of rotan foodcovers en broodmanden, rieten en rotan bordenrekken en opbergrekken voor onder andere uw kruiden, specerijen en wijnglazen. Onmisbaar in de moderne keuken!

Rieten keuken accessoires

Rieten keuken accessoires: veel moderne keukens zijn strak ingericht en worden stijlvol gemaakt met (rieten) accessoires. Juist, daarom bent u bij Het Mandenhuys aan het juiste adres. Wij hebben in onze collectie een tal van rieten accessoires die uw keuken en tafel sfeervoller en praktischer zullen maken! We hebben voor u bijvoorbeeld een keukenrolhouder, een placemat, een wijnrek en nog veel meer. Al deze spullen zullen praktisch bijdragen aan uw keuken en geven uw keuken ook nog eens een prettige sfeer. 

Heeft u zich weleens een mooi gedekte tafel voorgesteld met daarop een rieten broodmand, en een luxe rieten theedoos. Stijl hoeft niet duur te zijn! Voor een relatief lage prijs kan u uw tafel stijlvol aankleden en heeft u wat om te showen als bijvoorbeeld uw familie komt mee-eten!  

Koop nu een rieten haardmand of rieten houtmand en profiteer van de kwaliteit, service en leversnelheid van Het Mandenhuys. Wij leveren gemiddeld tussen 3-5 werkdagen en zijn aangesloten bij het webshop keurmerk, dat garandeert  dat uw bestelling veilig verloopt!   

Meer
Toont 1 - 23 uit 23 items