Paraplumanden 

Stijlvolle rieten of rotan paraplumanden zijn geen overbodige luxe. De rieten paraplumanden zijn zeer functioneel en geven uw woning een bepaalde sfeer mee. Het Mandenhuys beschikt over een ruim assortiment van rieten paraplumanden die verkrijgbaar zijn in verschillende soorten en maten. Een stijlvolle paraplumand is een eyecatcher voor de ...

Stijlvolle rieten of rotan paraplumanden zijn geen overbodige luxe. De rieten paraplumanden zijn zeer functioneel en geven uw woning een bepaalde sfeer mee. Het Mandenhuys beschikt over een ruim assortiment van rieten paraplumanden die verkrijgbaar zijn in verschillende soorten en maten. Een stijlvolle paraplumand is een eyecatcher voor de entreehal.

Verschillende soorten rieten paraplumanden

U kunt afhankelijk van de grootte van uw woning een rieten paraplumand kiezen die past bij uw ruimte. Zo kunt u de paraplu’s van uzelf en uw bezoekers kwijt. Een rieten paraplumand is dus zowel praktisch als decoratief voor uw woning. Verschillende rieten of rotan paraplumanden bevatten stoere opschriften die een bepaalde sfeer creëren. De rieten manden zijn zowel in het rond als rechthoekig te bestellen.

Koop nu een rieten paraplumand en profiteer van de kwaliteit, service en leversnelheid van Het Mandenhuys. Wij leveren gemiddeld tussen 3-5 werkdagen en zijn aangesloten bij het webshop keurmerk, dat garandeert dat uw bestelling veilig verloopt!   

Meer
Toont 1 - 9 uit 9 items