Plantenbakken 

HetMandenhuys heeft een groot assortiment rieten plantenbakken en bloembakken, bestemd voor al uw groen. Rieten plantenbakken zijn geschikt voor zowel buiten als binnen en vormen een echte aanwinst voor uw interieur of tuin. Rieten bloembakken zijn niet alleen praktisch om uw planten in te zetten maar ook heel stijlvol en ze passen in vrijwel ie...

HetMandenhuys heeft een groot assortiment rieten plantenbakken en bloembakken, bestemd voor al uw groen. Rieten plantenbakken zijn geschikt voor zowel buiten als binnen en vormen een echte aanwinst voor uw interieur of tuin. Rieten bloembakken zijn niet alleen praktisch om uw planten in te zetten maar ook heel stijlvol en ze passen in vrijwel ieder interieur of exterieur. Door het gebruik van natuurlijke materialen zorgen de rieten plantenbakken voor een warme en sfeervolle uitstraling.

Rieten plantenbakken en bloembakken

Rieten plantenbakken en bloembakken van HetMandenhuys zijn vanbinnen bekleed met plastic of hebben een speciale binnenbak waardoor het riet schoon en droog blijft en niet gaat schimmelen. Wij hebben diverse rieten plantenbakken in diverse maten. Ga naar de categorie bloemenmanden voor rieten bloemenmanden.

Meer

Subcategorieën

  • Drypot plantenmanden

    Drypot manden hebben de authentieke uitstraling van het traditionele rotan vlechtwerk maar het heeft een veel langere levensduur omdat de mand rust op de kunststof bodem van de binnenbak welke is gemaakt van gerecycleerd kunstof. Drypot manden zijn zowel geschikt voor binnen als buiten in de tuin of op het terras. Tevens kan het een mooie aanvulling zijn op de kleine watertuin door hem te vullen met waterplanten, bloemen of kaarsen. 

Toont 1 - 19 uit 19 items