Fietsmanden 

De rieten fietsmand is weer helemaal hip. De retro stijl van deze mand is terug van weggeweest en laat zich veelvuldig zien in het straatbeeld. De rieten fietsmanden worden veel gezien op voordragers of een stuur van de fiets. Rieten fietsmanden zijn niet alleen hip en stijlvol, maar ook nog eens heel praktisch en functioneel. Je kunt ...

De rieten fietsmand is weer helemaal hip. De retro stijl van deze mand is terug van weggeweest en laat zich veelvuldig zien in het straatbeeld. De rieten fietsmanden worden veel gezien op voordragers of een stuur van de fiets. Rieten fietsmanden zijn niet alleen hip en stijlvol, maar ook nog eens heel praktisch en functioneel. Je kunt even snel een boodschap doen met de fiets en uw spullen erin stoppen zodat u de auto heerlijk thuis kan laten staan en kan genieten van de buitenlucht. Geen probleem als het een keer een zware boodschap is! De rieten fietsenmanden van Het Mandenhuys, zijn zeer stevig en kunnen wel tegen een stootje.

Diverse soorten rieten fietsmanden

Het Mandenhuys heeft een ruim assortiment rieten fietsmanden. Zo hebben we fietsmanden voor voorop de fiets, maar ook manden die u als traditionele manden achter op uw fiets kunt bevestigen. Daarnaast hebben we rieten fietsmanden in diverse soorten en maten. Zo is er voor ieder wat wils en heeft u de keuze uit fietsmanden voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld grote fietsmanden voor personen die regelmatig boodschappen doen op de fiets en kleine fietsmanden voor personen die de fietsmand vooral gebruiken als eyecatcher. Eén ding is zeker, als een fietsmand besteld bij Het Mandenhuys gaat u er zeker plezier aan beleven, ongeacht de reden dat u hem koopt!

Koop nu een rieten fietsmand en profiteer van de kwaliteit, service en leversnelheid van Het Mandenhuys. Wij leveren gemiddeld tussen 3-5 werkdagen en zijn aangesloten bij het webshop keurmerk, dat garandeert  dat uw bestelling veilig verloopt! 

Meer
Toont 1 - 11 uit 11 items