Dierenmanden 

Op zoek naar een leuke rieten kattenmand of rieten hondenmand gemaakt van de beste kwaliteit materialen? In de categorie rieten dierenmanden vindt u wat u zoekt. Wij hebben alleen de allerhoogste kwaliteit hondenmanden en kattenmanden voor uw huisdier. De dierenmanden zijn gemaakt van rotan (een soort riet) en zo zorgt onze rieten hond...

Op zoek naar een leuke rieten kattenmand of rieten hondenmand gemaakt van de beste kwaliteit materialen? In de categorie rieten dierenmanden vindt u wat u zoekt. Wij hebben alleen de allerhoogste kwaliteit hondenmanden en kattenmanden voor uw huisdier. De dierenmanden zijn gemaakt van rotan (een soort riet) en zo zorgt onze rieten hondenmand of rieten kattenmand voor een comfortabele en stijlvolle slaapplek voor uw huisdier.

Diverse soorten rieten dierenmanden

Het Mandenhuys beschikt over diverse soorten rieten dierenmanden. Zo kunt u bij ons terecht voor een rieten mand voor uw kat of hond. De rieten dierenmanden zien er stijlvol uit en geven uw inrichting een gezellige sfeer. Uiteraard kunt u de dierenmanden geheel naar uw eigen hand zetten door eigen dekens in de mand te leggen. Bekijk snel ons aanbod rieten dierenmanden voor honden en katten!

Meer

Subcategorieën

 • Rieten kattenmanden

  Rieten kattenmand: Alleen het allerbeste goed genoeg voor uw huisdier? Het Mandenhuys heeft de allerbeste rieten en rotan kattenmanden geselecteerd voor u. Uiteraard gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en de rieten en rotan kattenmand voorziet een comfortabele slaapplek voor uw kat.

  Uw kat zal direct verliefd zijn op de kattenmand. De kattenmand is te bestellen in de maten Joris (s), Benjamin (m) en Ruben (l). Of u dus een kleine schattige of grote kat heeft het maakt niet uit er is altijd wel een rieten kattenmand die bij uw kat past.

  Naast dat uw kat het geweldig zal vinden, is het ook voor u en uw huis een aanwinst! Decoratief zal een rieten kattenmand het namelijk geweldig doen! U wilt toch ook het beste voor uw huisdier en uw huis?

  Rieten kattenmanden online bestellen

  Rieten kattenmanden bestel je bij het Mandenhuys gemakkelijk online. We leveren binnen 3-5 werkdagen, hebben een keurmerk voor veilig winkelen en bieden een goede klantenservice.

   

 • Rieten hondenmanden

  Rieten hondenmand: is alleen het allerbeste goed genoeg voor uw huisdier? Het Mandenhuys heeft de allerbeste rieten en rotan hondenmanden geselecteerd voor u en uw trouwe viervoeter! Uiteraard gemaakt van de hoogste kwaliteit en de rieten en rotan hondenmand voorziet een comfortabele slaapplek voor uw hond. De hondenmand heeft een lage instap een lekker dik zwart kussen waar uw hond geweldig op kan liggen of slapen. We hebben verschillende dingen die u hond geweldig zal vinden! Rieten en/of rotan hondenmanden zijn in allerlei soorten en maten te bestellen. We hebben zelfs een mooie rotan voerbak voor u in onze collectie weten te krijgen. We weten zeker dat het een mooie combinatie kan zijn met uw rieten hondenmand!

  Riet en hondenmanden online bestellen

  Rieten hondenmanden bestel je bij het Mandenhuys gemakkelijk online. We leveren binnen 3-5 werkdagen, hebben een keurmerk voor veilig winkelen en bieden een goede klantenservice.

Toont 1 - 6 uit 6 items