Picknickmanden 

Stelt u zich voor het is zondagmiddag en lekker warm buiten. Wat dacht u van een picknick? Lekker in een weidse omgeving zitten met vriend, vriendin, man, vrouw en/of kinderen. Onze originele rieten picknickmanden passen perfect in dit idyllisch geschetste plaatje. Ze zijn namelijk gemaakt van een natuurlijk soort riet of rotan. Het mooiste is n...

Stelt u zich voor het is zondagmiddag en lekker warm buiten. Wat dacht u van een picknick? Lekker in een weidse omgeving zitten met vriend, vriendin, man, vrouw en/of kinderen. Onze originele rieten picknickmanden passen perfect in dit idyllisch geschetste plaatje. Ze zijn namelijk gemaakt van een natuurlijk soort riet of rotan. Het mooiste is natuurlijk als de rieten picknickmand opengaat en al het lekkers tevoorschijn komt.

Diverse soorten rieten picknickmanden

Een picknickmand is niet alleen handig om alle lekkere dingetjes mee te nemen, maar geeft u ook de sfeer van een echte picknick. In ons assortiment vindt u diverse rieten picknickmanden in allerlei soorten en maten. U vindt ongetwijfeld de picknickmand die hoort bij uw ideale picknick, zoals u die ooit gezien heeft in een film. Uiteraard heeft u de keuze uit zowel grote als kleine picknickmanden. Zo kunt u de juiste picknickmand vinden voor bijvoorbeeld gezinnen. 

Koop een decoratieve rieten picknickmand en profiteer van de kwaliteit, service en leversnelheid van Het Mandenhuys. Wij leveren gemiddeld tussen 3-5 werkdagen en zijn aangesloten bij het webshop keurmerk, dat garandeert dat uw bestelling veilig verloopt!

Meer
Toont 1 - 6 uit 6 items