Vensterbankmanden 

Vensterbankmanden, doen het op decoratief vlak geweldig! De rieten of rotan manden passen bijna in elke stijl interieur van stoer tot strak. Rieten vensterbankmanden fleuren uw vensterbank op en geven uw woning meer body. De manden geven door hun omvang uw vensterbank vulling en stijl. Daarnaast vestigen de rieten vensterbankmanden de aandacht o...

Vensterbankmanden, doen het op decoratief vlak geweldig! De rieten of rotan manden passen bijna in elke stijl interieur van stoer tot strak. Rieten vensterbankmanden fleuren uw vensterbank op en geven uw woning meer body. De manden geven door hun omvang uw vensterbank vulling en stijl. Daarnaast vestigen de rieten vensterbankmanden de aandacht op uw planten en bloemen in de vensterbank.

Diverse soorten rieten vensterbankmanden

De rieten vensterbankmanden zijn verkrijgbaar in verschillende omvangen en vormen. Zo zijn er vierkante, ronde en ovale vensterbankmanden te verkrijgen in verschillende hoogtes en met en zonder lederen of rieten hengsel. De diepte van de manden varieert tussen de 16 en 23 centimeter. Zo vindt u de ideale rietenmand voor op uw vensterbank. 

Koop nu een rieten vensterbankmanden en profiteer van de kwaliteit, service en leversnelheid van Het Mandenhuys. Wij leveren gemiddeld tussen 3-5 werkdagen en zijn aangesloten bij het webshop keurmerk, dat garandeert dat uw bestelling veilig verloopt!   

Meer
Toont 1 - 15 uit 15 items