Het Mandenhuys: rieten manden en andere sfeermakers

Vanuit haar passie voor sfeervol en gezellig wonen opende Bettine van der Welle in 2010 Het Mandenhuys. De stijlvolle rotan en rieten manden vielen als snel ook bij anderen in de smaak. Vanaf de zolderkamer groeide Het Mandenhuys uit tot de rotanspecialist van Nederland. Inmiddels omarmen ook Belgie en Duitsland de sfeermakers van Het Mandenhuys. 

Grootste assortiment                                                                                                                     

Met meer dan 400 rotan producten heeft Het Mandenhuys het grootste rotan assortiment van Nederland. Van rotan opbergmand en rieten wasmand tot hip rotan fauteuil of toffe rotan tuistoel. Handgemaakt en passend bij iedere woonstijl. De rotan producten vna Het Mandenhuys zijn de kroon op elk interieur. 

Kwaliteit uit Indonesie

Bij Het Mandenhuys vinden we het belangrijk dat je jarenlang plezier hebt van rotan manden, rotan stoelen of andere handgemaakte rotan producten. Daarom werken we nauw samen met zorgvuldig gelecteerde leveranciers uit Indonesie (Java), de bakermat van de rotanindustrie.

De laatste trends en maatwerk

De laatste woontrends. Daar zijn we gek op bij Het Mandenhuys. In de zoektocht naar hippe aanwinsten voor ons assortiment laten we ons graag inspireren door leveranciers en grote beurzen. Volg onze blog om op de hoogte te blijven. Specifieke wensen? Uiteraard zijn er volop mogelijkheden voor maatwerk. 

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust, wij denken graag met je mee.

Veel shopplezier bij Het Mandenhuys!