Betalen

Het Mandenhuys maakt gebruikt van Pay.nl, een overkoepelend betalingssyteem voor iDeal, Paypal, Visa Mastercard, Maestro, Overboeking, Paysafe card, Afterpay en Mister Cash.

Informatie Afterpay (Achteraf betalen)

AfterPay voert voor Het Mandenhuys het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen in Nederland met een digitale factuur tot een bedrag van € 250 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 350. Bent u een zakelijke klant, dan kunt u in Nederland ook gebruik maken van AfterPay, als nieuwe klant tot een maximum van € 150 en als bekende klant bij AfterPay tot een bedrag van € 250. In Belgie kunt u als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay betalen tot een bedrag van € 150. Bent u als klant al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 250.

De kosten per transactie voor Afterpay zijn € 0,95

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.