Maak je tuin helemaal lente-proof! Bekijk snel onze tuinartikelen

Wij doen er uiteraard alles aan om bestellingen en bezorgingen door te laten gaan. In deze onzekere tijden willen we je graag op de hoogte houden hoe wij bij Het Mandenhuys omgaan met deze situatie.

Bestellingen

Je kunt 24 uur per dag shoppen op www.hetmandenhuys.nl. De levertijd van onze producten is 2-4 werkdagen.

Klantenservice

Bij onze klantenservice kun je nog steeds terecht voor vragen, wij proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Voor meer antwoorden op veel gestelde vragen klik je hier.

Grotere meubels zoals kasten

Om besmetting te voorkomen zullen wij de goederen bij de voordeur afleveren en of ophalen. Services, zoals naar een etage brengen van goederen, komt per ommegaande en tot nader order te vervallen.

De huidige situatie is er een die voor zowel bedrijven als consumenten nieuw is. Ons advies is: zorg goed voor elkaar. Wij doen er alles aan om onze klanten te blijven voorzien van rotan items waarmee ze hun thuisomgeving iets kunnen opfleuren. Samen komen we hieruit.

Team Het Mandenhuys

Mand Gestreept Geel Rond Ø45cm Groot

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.