Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

Houtmand kar (hoog)

De dagen worden weer korter, het wordt al wat frisser en het regent vaker: de herfst is weer gearriveerd! Tijd om het binnen gezellig te maken, de verwarming hoger te zetten en om lekker de open haard aan te doen. Ik ben gek op de zomer, maar deze tijd heeft ook zeker zijn gezellige, knusse kanten: ik hou ervan!

De laatste maanden zijn wij weer op zoek geweest naar de meest prachtige haard- en houtmanden. We merken elk najaar weer dat mensen op zoek gaan naar een mooi maar ook praktische houtmanden. Omdat de haard weer aangaat wil men de blokken hout ook mooi opgeborgen hebben, maar ook dicht bij de hand hebben. Zo kan de haard of kachel snel gevuld worden.

En het is gelukt! We hebben weer hele gave houtmanden in kunnen kopen; verschillende soorten, zodat er voor iedereen wel een type houtmand vinden kan!

Wat vinden jullie van onze geliefde houtmand ‘kar’? Het is een echte stoere houtkar die praktisch is om het hout mee op te halen maar ook prachtig staat in de woonkamer bij de haard. Met zijn stoere, vergrijsde uiterlijk is hij een echte sfeermaker!

Maar til je de mand liever dan is er ook voldoende keuze. Zo zijn er houtmanden met aan de binnenzijde jute of plastic, wat de houtsnippers tegen zal houden, met 1 hengsel in het midden of aan beide kanten een handvat om hem gemakkelijk te kunnen tillen.

En wat denk je van deze houtmanden op de foto hiernaast? Zij zijn gemaakt van extra grof rotan en zijn zo ontzettend stoer! Ze zijn leverbaar in een ronde en vierkante variant en beide zijn in 2 maten leverbaar!

Wij worden hier weer blij van: zoveel prachtige, nieuwe hout- en haardmanden die je huis opfleuren tijdens de komende donkere dagen! Mocht je vragen hebben en graag advies willen: mail of bel ons gerust!

Fijne, gezellige herfstachtige avonden toegewenst!

Bettine

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.