Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

Het inrichten van een kinderkamer kan soms best wel lastig zijn, ook al denk je vooraf van niet. Het voordeel van het inrichten van een kinderkamer is dat het niet gek genoeg kan. Een leuke en gezellige kinderkamer bevat verschillende kleuren, dus of je nu gek bent op roze, paars, groen, blauw of geel, de term mix & match komt hier goed van pas want je kunt allerlei verschillende soorten kleuren met elkaar mengen. Kleuren zorgen voor sfeer en knusheid, je krijgt er meteen een vrolijk gevoel bij. Ga daarom voor een kleurrijke muur, je kunt ook kiezen voor behang met een leuke print. 

Er is een belangrijk onderdeel dat onmisbaar is in iedere kinderkamer, en dat is de speelhoek. Hier kan je kind zich terugtrekken en urenlang vermaken met poppen, auto’s en andere activiteiten. De trend op het moment is om een klein hutje/tentje op te zetten waar jouw kind in kan spelen. Een andere optie is om een groot vloerkleed neer te leggen waardoor je koter genoeg ruimte heeft om te spelen.

Naast de speelhoek mag een goed bed niet ontbreken in de slaapkamer. Houd je van de bohemische stijl? Kies dan voor een babybed van rotan dit geeft de kinderkamer een leuke retro look en de kleur is gemakkelijk te combineren. Decoreer de rest van de kinderkamer met leuke items zoals een rotan krukje, vloerkleed of kast. Zijn de wanden nog leeg? Versier de muren met muurstickers, posters of een leuk schilderijtje.

 

Een van de belangrijkste tips is: maak het persoonlijk! Dit kun je doen door een persoonlijk naambordje, een schilderij en een thema dat past bij jouw kindje. 

Heb je nog vragen over het interieur voor de kinderkamer? Stel ze gerust. Je kunt contact met ons opnemen via info@hetmandenhuys.nl wij geven je advies en helpen je graag.

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.