Sinds een aantal dagen zijn wij online met onze nieuwe webshop! Voor ons een spannende, maar ontzettend leuke periode. Onze vorige webshop was aan vernieuwing toe en ik denk dat dit zo erg goed gelukt is. Het zoeken van producten en het plaatsen van een bestelling is nu nog eenvoudiger geworden. Tenminste, dat vinden wij! Maar wat vinden jullie? Mochten jullie hierover tips of tops kwijt willen, schroom niet en laat ons dit gerust weten door te mailen naar info@hetmandenhuys.nl.

Onze nieuwe webshop is gevuld met allerlei nieuwe rotan manden en accessoires. Heerlijke, zachte kussens, vachten, prachtige rotan hout- en opbergmanden, maar ook mooie houten ornamenten zijn toegevoegd aan ons assortiment. Allen gemaakt van natuurlijke materialen, want dat is voor ons een must! Het zijn producten waarmee je de komende herfstperiode je huis gezellig en sfeervol kunt maken.

Ga je die gave rotan stoel bestellen? Vergeet hem dan niet te stylen met een heerlijk vacht of kussen. Zo ben je nadat je je bestelling hebt ontvangen, direct klaar om van je gezellig gestylde woonkamer, slaapkamer of welke ruimte dan ook, te gaan genieten!

Ik wens jullie veel shopplezier toe in onze nieuwe webshop!

Bettine

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.