Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

Houtmand open met tekst 1915 laag model

Prijs

69,95

Voorraad
Niet op voorraad
SKU
901524

Uitverkocht

Afmetingen
breedte x diepte x hoogte
42 × 36 × 50 cm
Vorm

Rechthoek

Materiaal

Rotan

Houtmand open met tekst 1915 laag model

Praktische houtmand met open zijkanten

Buiten is het koud en guur en binnen staat de open haard aan. Gezellig knapperende vlammen en een heerlijke warmte. In deze houtmand van riet / rotan sla je het haardhout voor de hele dag op, pal naast de haard. De open zijkanten van de houtmand geven een mooi zicht op de zijkant van de houtblokjes. De gevlochten zijwanden van de houtmand ventileren goed, zodat je opgestapelde hout goed droog wordt als je het net van buiten heeft gehaald.

De houtmand is niet alleen praktisch, door zijn vormgeving is het een aanwinst in het interieur die niet te veel aandacht trekt. Strak vierkant design wordt wat verzacht door het gebruik van riet (rotan), een ietwat nostalgische uitstraling die eigenlijk overal past.

Afmetingen: BxDxH 42x36x50 cm
De afmetingen zoals vermeld zijn gemeten aan de buitenzijde.

Rotan houtmanden bestel je snel en eenvoudig bij Het Mandenhuys.

Uitverkocht

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.