Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

KMCT Collection Buitenposter Best Friend

Prijs

27,95

Voorraad
Op voorraad
SKU
104004
Aantal
- +
Afmetingen
breedte x diepte x hoogte
70 × 50 cm
Kleur

wit

Merk

KMCT

EAN

7448150811818

KMCT Collection Buitenposter Best Friend

Typografische poster met een definitie van de woorden “Best friend” in fonetisch schrift “best frent”. De betekenis van best friend is: De beste vriend die je hebt, en diegene hoeft niet 24/7 bij je te zijn of hetzelfde als jou te denken of te doen. Een beste vriend is juist vaak het tegenovergestelde van jou, wat kan lijden tot ruzies en moeilijkheden. Maar op de een of andere manier hou je tot de dood van hem. De poster heeft een zwarte tekst op een witte ProPES Outdoor achtergrond en ziet er net zo uit als de definities in een woordenboek.

ProPES Outdoor is bestand tegen alle weertypen en kan dus overal in de tuin worden opgehangen. Tevens is het erg licht en duurzaam (100% recyclebaar) materiaal. Het heeft de hoogst mogelijke kleurintensiteit omdat het doek het licht absorbeert, wat ook weer een mooie matte uitstraling geeft. Het is waterafstotend waardoor vuil en water niet blijft plakken maar juist van het doek afrolt. Normaliter ligt de inkt op het doek maar bij deze speciale waterbasis ECO inkt zit de inkt in het doek en is het dus extreem duurzaam.

Afmetingen (BxH): 70x50cm

Aantal
- +

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.