Met de rieten manden van het Mandenhuys bent u klaar voor de zomer.

Het is prachtig weer buiten en het buitenleven is al lekker op gang! We genieten volop van de zomer. Om je tuin ook sfeervol te maken en te houden hebben wij een paar leuke tips voor je om zo nog meer van het fijne buitenleven te kunnen genieten. Want zoek jij nog te gekke rieten manden voor buiten om planten in te doen of om je eigen minivijver te maken? Heeft het hout voor jouw buitenhaard nog een mooie en functionele opbergplek nodig? Geen probleem: wij hebben de oplossing voor jou en delen graag met jou de tips voor de perfecte rotan mand voor jouw tuin of terras.

rieten manden specialist

Welke soorten hebben we zoal

Kennen jullie de Drypot rotan manden al? Deze prachtige, naturel kleurige rotan manden zijn voorzien van een kunststof binnenbak van gerecycleerd kunststof. Zij beschikken over de authentieke uitstraling van rotan maar hebben een veel langere levensduur omdat de mand rust op de kunststof binnenbak. De Drypot manden zijn zowel voor binnen als buiten geschikt. Tevens zijn zij ook geschikt voor de kleine watertuin en kun je ze vullen met waterplanten, bloemen en kaarsen.

De tuin gezellig maken en genieten van de lange avonden met de haard aan is 1 van onze topmomenten in de zomer. Maar waar laat je de houtblokken voor je kachel of haard? Het Mandenhuys biedt allerlei soorten houtmanden aan in diverse groottes en vormen. Naast dat de rotan houtmanden erg praktisch zijn ziet het er ook gezellig uit en brengen zij een fijne sfeer met zich mee. De meeste rotan houtmanden zijn geschikt voor het buitenleven. Neem bijvoorbeeld onze grove rotan houtmanden.

rieten houtmanden

Deze houtmanden zijn gemaakt van extra dik rotan, waardoor zij nog sterker zijn dan een wat dunner type rotan. Deze manden zijn verkrijgbaar in zowel een ronde als in de vierkante variant en daarnaast zijn zij leverbaar in 2 maten. Wij durven wel te stellen dat je hier veel plezier van gaat hebben in jouw veranda of op het terras.

En we hebben nog meer soorten

Naast rotan houtmanden en rotan bloemenmanden voor op het terras is het leuk om te weten dat wij ook rotan muurmanden aanbieden: ideaal om jouw saaie buitenmuur wat op te fleuren! Zij zijn verkrijgbaar in meerdere maten en het leuke is dat je ze mooi met elkaar kunt combineren, en gebruik kunt maken van verschillende buitenplanten en bloemen. Ook bieden wij rotan balkonbakken aan. Perfect voor degene die het balkon wat op willen fleuren en minder ruimte hebben voor grote bloembakken.

rieten manden

Omdat rotan en riet natuurlijke materialen zijn, passen zij eigenlijk in elke tuin. Of je nu een strakke, witte inrichting hebt of juist meer een echt landelijke tuin: rotan en rieten manden passen goed in elke tuin. Een rieten of rotan mand heeft niet veel nodig om sfeer te krijgen en heeft van zichzelf al body genoeg om jouw tuin nog gezelliger te maken.

De meeste rotan manden zijn geschikt voor buiten, maar het blijft een natuurproduct en zal door de verschillende weersinvloeden lichter van kleur worden. Daarom adviseren wij altijd wanneer je een mand voor buiten wilt gebruiken hem in de herfst en winter onder een afdak of binnen te zetten. Zo blijft rotan het allerlangst mooi en kun jij er nog veel langer van genieten!

Een fijne zomer toegewenst!

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.