Rieten hondenmanden 

Rieten hondenmand: is alleen het allerbeste goed genoeg voor uw huisdier? Het Mandenhuys heeft de allerbeste rieten en rotan hondenmanden geselecteerd voor u en uw trouwe viervoeter! Uiteraard gemaakt van de hoogste kwaliteit en de rieten en rotan hondenmand voorziet een comfortabele slaapplek voor uw hond. De hondenmand heeft een lage instap ee...

Rieten hondenmand: is alleen het allerbeste goed genoeg voor uw huisdier? Het Mandenhuys heeft de allerbeste rieten en rotan hondenmanden geselecteerd voor u en uw trouwe viervoeter! Uiteraard gemaakt van de hoogste kwaliteit en de rieten en rotan hondenmand voorziet een comfortabele slaapplek voor uw hond. De hondenmand heeft een lage instap een lekker dik zwart kussen waar uw hond geweldig op kan liggen of slapen. We hebben verschillende dingen die u hond geweldig zal vinden! Rieten en/of rotan hondenmanden zijn in allerlei soorten en maten te bestellen. We hebben zelfs een mooie rotan voerbak voor u in onze collectie weten te krijgen. We weten zeker dat het een mooie combinatie kan zijn met uw rieten hondenmand!

Riet en hondenmanden online bestellen

Rieten hondenmanden bestel je bij het Mandenhuys gemakkelijk online. We leveren binnen 3-5 werkdagen, hebben een keurmerk voor veilig winkelen en bieden een goede klantenservice.

Meer
Toont 1 - 12 uit 12 items