Bekijk snel onze aanbiedingen! En profiteer van hoge kortingen

Rieten lademanden

Prijs

Breedte

Diepte

Hoogte

Rieten lademanden

Rotan lademanden zijn praktisch in gebruik en ogen sfeervol en lekker opgeruimd: perfect om alle tijdschriften, rommeltjes en plaids in op te bergen. En het fijne is, je pakt het er snel weer bij want een lademand plaats je onder je salontafel, tv meubel of kast. De perfecte oplossing voor een gezellig en opgeruimd huis!

Helaas, er is niets gevonden.

Praktisch in gebruik

Rotan lademanden zijn fijne, praktische manden die je woonkamer, slaapkamer, hal of keuken opgeruimder maken. Een aantal dezelfde rotan lademanden in een open kast oogt strak, opgeruimd en het rotan geeft de kast een mooie, sfeervolle look. Veel lademanden zijn in meerdere maten te krijgen waardoor deze goed gecombineerd kunnen worden en je toch de opgeruimde sfeer behoudt.

Verschillende soorten rotan

Rotan lademanden zijn verkrijgbaar in diverse soorten rotan. Of je nu een stoere vergrijsde lademand, een lademand van zeegras of van donker srimit rotan aanschaft: allen hebben de overeenkomst een natuurlijke aanvulling voor in huis te zijn. Ze ogen allen hip, sfeervol en zijn een aanvulling voor in huis. Op zoek naar een andere mand? Bekijk nog even onze opbergmanden en vind een mand naar wens.

Mand Gestreept Geel Rond Ø45cm Groot

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.