Bekijk snel onze aanbiedingen! En profiteer van hoge kortingen

Prijs

Breedte

Diepte

Hoogte

PTMD

Ben je opzoek naar een uniek product? Dan zit je bij het merk PTMD helemaal goed. Het Mandenhuys heeft verschillende producten van het PTMD. Met veel passie voor vakmanschap en samenwerkingen met verschillende creatieve kunstenaars, weet PTMD altijd een unieke en verrassende collectie te lanceren. Je haalt met PTMD een uniek item in huis. Of het nu gaat om meubels of om woonaccessoires, elk ontwerp is een uniek kunstwerk. Bekijk het gehele assortiment en laat je inspireren door alle producten van PTMD.

Helaas, er is niets gevonden.

Klokken voor in ieder interieur

Het assortiment klokken van PTMD is zeer divers. Zo heeft PTMD veel industriële klokken in het assortiment, maar ook klokken die geschikt zijn voor een moderne, klassieke of rustige woonstijl. Er worden veel verschillende materialen gebruikt dit maakt dat de klokken van PTMD allemaal een verschillend uiterlijk hebben. Je kan kiezen voor een klok met een robuust uiterlijk of gaan voor een klok met slanke lijnen, die erg rustig zal ogen in het interieur. Bekijk het gehele assortiment klokken van PTMD. Er zit zeker een klok tussen die past in jouw interieur.

Industriële klokken van PTMD

Bij Het Mandenhuys verkopen we verschillende industriële klokken. Door het gebruik van metaal krijgt de klok een robuust uiterlijk. We zien ook klokken waar metaal met hout gecombineerd wordt. Dit zorgt voor een stoere look en gezellige sfeer in huis. Industriële klokken zijn in verschillende ontwerpen verkrijgbaar. Zo kan je kiezen voor een model met romeinse cijfers of voor een model met helemaal geen cijfers. Vind jouw favoriete klok.

PTMD bestellen bij Het Mandenhuys

Heb je een paar leuke items naar wens gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk online op hetmandenhuys.nl. Heb je nog vragen over een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op via info@hetmandenhuys.nl of bel met een van onze collega’s op telefoonnummer 035-3030989. Wij helpen je graag.

Mand Gestreept Geel Rond Ø45cm Groot

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.