Bekijk snel onze aanbiedingen! En profiteer van hoge kortingen

Kamerscherm

Prijs

Breedte

Diepte

Hoogte

Kamerscherm

Een kamerscherm of roomdivers zorgt er voor dat een specifieke ruimte in meerdere delen kan worden opgesplitst. Bij Het Mandenhuys hebben wij de tofste kamerschermen voor in jou huis. De kamerschermen zijn gemaakt van het stevige materiaalsoort rotan, daarnaast heeft het een natuurlijk uitstraling. Dit zorgt ervoor dat dat het makkelijk te combineren is met vrijwel elke kleur of stijl. Wij zijn fan, jij ook?

Helaas, er is niets gevonden.

Kamerschermen

Een kamerscherm is een gemakkelijke manier om een ruimte in verschillende delen op te splitsten. Met de natuurlijke uitstraling van de rotan kamerschermen wordt deze onmisbaar in elke slaapkamer. De kamerschermen passen bij de landelijk en bohemien stijlen, omdat het zo makkelijk met het elkaar te combineren valt!

Diverse rotan slaapkamer meubels

Rotan is een stevig materiaal soort waardoor het lang meegaat, daarnaast is het ook nog makkelijk te onderhouden met alleen een vochtige doek. Bekijk snel onze andere slaapkamer meubels en vorm zo een geheel in jouw ruimte. Bij Het Mandenhuys vind je namelijk de leukste accessoires en meubels voor in de slaapkamer, van bedwanden, nachtkastjes tot aan rotan kasten en rieten lampen.

 

Kamerscherm bestellen bij Het Mandenhuys

Heb je een paar items naar wens gevonden? Bestel ze dan gemakkelijk online op hetmandehuys.nl. Heb je nog vragen over een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op via info@hetmandenhuys.nl of bel met een van onze collega’s op telefoonnummer 035-3030989. Wij helpen je graag

Mand Gestreept Geel Rond Ø45cm Groot

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.