Bekijk snel onze aanbiedingen! En profiteer van hoge kortingen

Levertijd 2-4 werkdagen:
Nadat wij de betaling hebben ontvangen wordt de bestelling binnen 2-4 werkdagen geleverd (mits voorradig*) via DPD of PostNL indien het gaat om reguliere pakketten. Voor grotere artikelen, die niet met de pakketdienst bezorgd kunnen worden, is ons streven deze binnen 4-10 werkdagen zelf bij jou te leveren.

*Helaas kan het in sommige gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van jouw bestelling is gebleken dat een product van de bestelling niet meer voorradig is of niet meer te bestellen is wegens collectiewijzigingen. Mocht dit het geval zijn dan nemen wij contact met je op waarin wij dit nader toelichten en je de eventuele verwachte levertijd mededelen, je een alternatief aanbieden of je mededelen dat je de bestelling kosteloos kunt annuleren en wij het door jouw betaalde bedrag zullen crediteren.

Verzendkosten:
Per bestelling hanteren wij onderstaande tarieven tenzij anders vermeldt.

Nederland: € 8,95 Bestellingen boven € 150 geen verzendkosten (m.u.v. de Waddeneilanden, leveringen hiervoor zijn in overleg.)
België: € 11,95 – Bestelling boven € 250 geen verzendkosten
Duitsland: € 11,95 – Bestellingen boven € 350 geen verzendkosten

Resterende landen op aanvraag.

Mand Gestreept Geel Rond Ø45cm Groot

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.