Bekijk snel onze aanbiedingen! En profiteer van hoge kortingen

Rotan kasten

Prijs

Breedte

Diepte

Hoogte

Rotan kasten

Rotan kasten zijn op zichzelf al een frisse aanwinst voor jouw interieur, bovendien heeft een kast ook een praktische functie. Zo heb je niet alleen een plek waar je spullen, die je liever niet in het zicht hebt, netjes kunt opbergen maar ook een echte eyecatcher! Kies je voor een open vakkenkast? Dan heb je alle ruimte om jouw favoriete accessoires tentoon te stellen. Of je de rotan kast nu laat terugkomen in jouw woon,- slaap,- of studeerkamer, met rotan weet je zeker dat je gekozen ruimte een boost krijgt.

Helaas, er is niets gevonden.

Rotan kasten in diverse woonstijlen

Met een rotan kast kun je alle kanten op. De natuurlijke kleur zorgt ervoor dat de kast gemakkelijk te combineren valt met andere interieurstijlen. Houd je bijvoorbeeld van een Scandinavische inrichting? Dan past een rotan kast uitstekend in combinatie met andere lichte en naturel tinten. Liever een landelijk interieur in huis? Voeg houten meubels, grijs en bruintinten toe voor het perfecte geheel! Op zoek naar een ander meubel? Bekijk dan nog even onze andere meubelen en vind een product naar wens.

Verzorging

Het rotan materiaal van jouw gekozen kast heeft niet veel verzorging nodig. Neem het meubel af en toe af met een vochtige doek. Hierdoor blijft het rotan flexibel en zal het minder snel gaan breken. Zo heb je nog langer plezier van de stijlvolle kast van Het Mandenhuys.

Mand Gestreept Geel Rond Ø45cm Groot

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.