Bekijk snel onze aanbiedingen! En profiteer van hoge kortingen

Rotan Staande lampen

Prijs

Breedte

Diepte

Hoogte

Rotan Staande lampen

Nog een aanvulling nodig in jouw verlichtingsplan? Een staande lamp is in dit geval de kers op de taart! Hij zorgt voor net wat extra sfeer in jouw huis. Staande lampen verhuis je gemakkelijk naar een andere plek in huis, wat met een muur- of hanglamp wat lastiger zal gaan. Ben jij het type van regelmatig veranderen en opnieuw willen decoreren? Dan is een staande lamp perfect voor jou! Bekijk al onze verlichting en vind jouw favoriete lamp!

Helaas, er is niets gevonden.

Inspiratie nodig?

Soms zie je het niet meer, en is het lastig om een beeld te vormen bij hoe iets eruit ziet in jouw huis. Maar wij durven gerust te stellen dat een staande lamp perfect past in vele huizen: of je stijl nu landelijk, Scandinavisch, retro of vintage is? Een staande lamp is een fijne aanvulling voor extra sfeer en gezelligheid!

Een staande lamp heeft als voordeel, dat je hem gemakkelijk verplaatst. Wanneer je van decoreren houdt en je af en toe graag je huis eens wilt veranderen, is een staande lamp geschikt voor jou. In tegenstelling tot, bijvoorbeeld, een muurlamp kun je hem gemakkelijk ‘verhuizen’ naar een ander mooi plekje in huis.

Rotan verlichting

Onze rotan en bamboe verlichting zijn gemaakt van mooie, natuurlijke materialen waarmee je eindeloos kunt decoreren. Want of je nu voor warm blauw in de winter wilt gaan of in de zomer kiest voor lekkere knalkleuren: dit past allemaal bij jouw rotan verlichting. Dat is, mede, waarom wij zo van rotan houden!

Mand Gestreept Geel Rond Ø45cm Groot

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.