Bekijk snel onze aanbiedingen! En profiteer van hoge kortingen

Algemene retour voorwaarden:
Wij hopen dat je tevreden bent over jouw aankopen bij Het Mandenhuys. De situatie kan zich echter voordoen dat je over het product niet tevreden bent of deze niet aan jouw verwachting voldoen. Indien je binnen 14 dagen na levering niet tevreden bent kun je zonder opgaaf van redenen jouw producten retourneren en het geld terugkrijgen. Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen op jouw rekening worden teruggestort. De verzendkosten van het retour zenden zijn voor jou eigen rekening. De retourzending dien je voldoende te frankeren, goederen onder rembours worden niet geaccepteerd. De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn.

De artikelen kun je terugzenden naar:

Het Mandenhuys
Gelreweg 58
3771 AL Barneveld
Nederland

Garantie:

Alle producten van Het Mandenhuys zijn natuurproducten. Deze producten zijn allen met de hand vervaardigd wat ieder product zijn eigen unieke kenmerken geeft. Onze houten en rotan producten zijn natuurproducten en werken altijd. Afhankelijk van de omstandigheden bij je thuis (en vooral de wisseling van seizoenen) kan hout en rotan gaan werken. Dit is inherent aan een natuurproduct. Hierop kunnen wij dan ook geen garantie geven (denk aan een scheur in het hout of licht barsten van het riet of rotan). Vaak is het wel zo dat zodra de luchtvochtigheid weer toeneemt de zichtbare effecten van de werking weer afnemen. Heb je een dergelijk probleem dan wil dit niet zeggen dat je niet bij ons terechtkunt. Wij zullen zover mogelijk altijd proberen de problemen op te lossen. Soms kan het met een relatief kleine moeite verholpen worden, we zullen dit dan ook zeker niet laten aangezien wij klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan.

Download hier het retourformulier.

Mand Gestreept Geel Rond Ø45cm Groot

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.