Bekijk snel onze aanbiedingen! En profiteer van hoge kortingen

Rieten vensterbankmanden

Prijs

Breedte

Diepte

Hoogte

Rieten vensterbankmanden

De rieten of rotan vensterbankmanden passen bijna in elke stijl interieur van stoer tot strak. Rieten vensterbankmanden fleuren je vensterbank op en geven jouw woning meer body. De manden geven door hun omvang de vensterbank vulling en stijl. Daarnaast vestigen de rieten vensterbankmanden de aandacht op de planten en bloemen in de vensterbank. Nog niet gevonden waar je naar opzoek bent? Bekijk dan hier al onze binnenmanden

Vensterbankmand 'groot'
Helaas, er is niets gevonden.

Soorten rieten vensterbankmanden

De rieten vensterbankmanden zijn verkrijgbaar in verschillende omvangen en vormen. Zo zijn er vierkante, ronde en ovale vensterbankmanden te verkrijgen in verschillende hoogtes en met en zonder lederen of rieten hengsel. De diepte van de manden varieert tussen de 16 en 23 centimeter. Zo vind je  de ideale rotan mand voor op jouw vensterbank.

Koop nu een rieten vensterbankmand en profiteer van de kwaliteit, service en leversnelheid van Het Mandenhuys. Wij leveren gemiddeld tussen 2-4 werkdagen en zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk, dat garandeert dat jouw bestelling veilig verloopt!

Rotan vensterbankmanden geven niet alleen de ruimte sfeer en warmte, maar omdat zij voor het raam staan oogt het ook aan de buitenkant aantrekkelijk en gezellig! Het lokt je naar binnen, want de eerste indruk zegt meer dan genoeg. Het huis ademt een welkome en warme sfeer en daar passen een paar prachtige rotan vensterbankmanden zeker in thuis! Plaats er een paar prachtige planten in: de combi rotan met groen oogt zeer natuurlijk, wat weer prima thuis past in het landelijk, robuust wonen!

Diverse rieten vensterbankmanden beschikken over een plastic binnenhoes, maar mochten deze er niet in zitten dan kan dit gemakkelijk opgelost worden door de rieten vensterbankmand te vullen met een donkergrijze zak. Zo valt dit niet op en is de rotan vensterbankmand waterdicht gemaakt.

Verzorging

Het is goed om rotan en riet af en toe af te nemen met een vochtige doek of om de gehele mand eens af te spuiten. Wanneer dit regelmatig gebeurt, zal het rotan en riet flexibel blijven en minder snel breken. Zo heb je langer plezier van je rotan vensterbankmand!

Advies nodig?

Op zoek naar een ander item? Bekijk dan nog even onze items voor binnen. Twijfel je of een bepaalde rieten vensterbankmand de mand is die je zoekt? Bel of mail ons gerust. Wij helpen je graag verder!

Mand Gestreept Geel Rond Ø45cm Groot

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.