Bekijk snel onze aanbiedingen! En profiteer van hoge kortingen

Prijs

Breedte

Diepte

Hoogte

Sokkels

Laat jouw planten en ornamenten meer opvallen door ze op een sokkel te plaatsen! Kleinere planten kunnen soms namelijk in het niet vallen bij hun grotere broertjes. Een stijlvolle rieten sokkel kan daar verandering in brengen.

Rotan sokkel (middel)
Helaas, er is niets gevonden.

Diverse soorten rieten sokkels

Het Mandenhuys heeft diverse rotan en rieten sokkels in de collectie. Je vindt de rieten sokkels voor in de tuin in allerlei soorten en maten. Zo kies je de rieten sokkel die het beste past bij de omvang van jouw tuin. De sokkels geven jouw planten meer aanzien en bieden je de ruimte om de sfeer van jouw tuin te optimaliseren.

Koop nu een rieten sokkel en profiteer van de kwaliteit, service en leversnelheid van Het Mandenhuys. Wij leveren gemiddeld tussen 2-4 werkdagen en zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk, dat garandeert dat jouw bestelling veilig verloopt! Op zoek naar een ander product voor buiten? Bekijk dan nog even onze andere buitenproducten.

Mand Gestreept Geel Rond Ø45cm Groot

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.