Bekijk snel onze aanbiedingen! En profiteer van hoge kortingen

Prullenbakken

Prijs

Breedte

Diepte

Hoogte

Prullenbakken

Het staat opgeruimd en rotan geeft sfeer aan de ruimte waarin hij staat. Perfect voor de badkamer, toilet, maar ook keuken of kantoor! Rotan prullenbakken en rotan vuilnisbakken zijn gemaakt van hoogwaardig rotan en zijn kwalitatief erg sterk. De rieten prullenbakken zijn verkrijgbaar met tekst maar ook zonder zonder tekst.

Rotan prullenmand 'Keep Clean' (open)
Helaas, er is niets gevonden.

Een rotan prullenmand past in ieder interieur. Door de natuurlijke uitstraling van het materiaal past hij bij vele soorten stijlen: van klassiek tot modern! Het geeft warmte en sfeer en zorgt voor een fijn totaalplaatje. De rieten prullenbak is meestal voorzien van een kunststof binnenbak, zodat hij ook hygiënisch in gebruik is.

De rotan prullenbak is verkrijgbaar in meerdere soorten. Zij zijn verkrijgbaar met en zonder deksel, met of zonder tekst. Voorzien van kunststof binnenbak of met een stoffen binnenzak wat weer handig is als prullenmand voor het oud papier, zoals op kantoor erg praktisch is! Tevens zijn de rieten prullenbakken verkrijgbaar in verschillende soorten rotan, namelijk srimit grey (fijn, donkerder rotan) en het wat meer grove rotan, ook wel koboo grey genaamd. Op zoek naar een ander item? Bekijk dan nog even onze items voor binnen en vind een product naar wens.

Verzorging

Voor het behoud van het riet en rotan raden wij aan de rieten prullenbak af en toe met een vochtige doek af te nemen of hem met water af te spoelen. Hierdoor blijft het materiaal langer flexibel waardoor het minder snel gaat breken. Zo heb je langer plezier van jouw favoriete rotan prullenmand!

Mand Gestreept Geel Rond Ø45cm Groot

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.