Houtmanden 

per pagina

Een kachel of openhaard is heel gezellig en verspreid een aangename warmte in uw huis. Door het hebben van een openhaard heeft u uzelf het plezier gedaan van een warme en sfeervolle (woon)kamer. Echter zal het hout opgeborgen moeten worden. Het Mandenhuys heeft diverse soorten rieten houtmanden die uw woning nog meer sfeer bezorgen! De rieten ho...

Een kachel of openhaard is heel gezellig en verspreid een aangename warmte in uw huis. Door het hebben van een openhaard heeft u uzelf het plezier gedaan van een warme en sfeervolle (woon)kamer. Echter zal het hout opgeborgen moeten worden. Het Mandenhuys heeft diverse soorten rieten houtmanden die uw woning nog meer sfeer bezorgen! De rieten houtmanden passen perfect bij de sfeer van een openhaard en maken uw huis compleet.

Diverse soorten rieten houtmanden

Rieten accessoires zijn te combineren met bijna elke stijl. Hierdoor kunt u zonder problemen een rieten houtmand toevoegen aan uw interieur. Een rieten haardmand of houtmand staat stoer bij de openhaard en straalt warmte en gezelligheid uit. Voor veel mensen symboliseert een rieten houtmand het ultieme landelijke gevoel van rust en warmte. U heeft bij het Mandenhuys de keuze uit diverse soorten houtmanden. Zo beschikken we over rieten haardmanden met hengels, met wieltjes, ronde houtmanden, vierkante houtmanden, langwerpige houtmanden en halfronde houtmanden. 

Koop nu een rieten haardmand of rieten houtmand en profiteer van de kwaliteit, service en leversnelheid van Het Mandenhuys. Wij leveren gemiddeld tussen 3-5 werkdagen en zijn aangesloten bij het webshop keurmerk, dat garandeert  dat uw bestelling veilig verloopt!   

Meer
Toont 1 - 30 uit 47 items