Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

Altijd dol geweest op het lezen van boeken? Dan heb je vast een hele collectie in huis. Goed nieuws: je hoeft de boeken niet meer te verbergen. Je kan ze gewoon gaan gebruiken als decoratie in je interieur. Hieronder geven wij een aantal leuke tips! Ga je voor een mooie boekenkast of een combinatie met planten. Voor welke optie ga jij?

Boekenkast

Een boekenkast in het interieur is altijd een prima idee! Je kunt het namelijk ook gebruiken voor ander accessoires. Denk dan aan fotolijstjes,  planten en vazen. In een open kast is het belangrijk om alles netjes neer te zetten. Groepeer de items en sorteer boeken op formaat en/of kleur. Wil je een stoere uitstraling vervang dan een rotan kast voor een stoere industriële kast

Boeken op de salontafel

Misschien heb je er wel eens over na gedacht om nep boeken te gebruiken als decoratie. Zo beschadigen jouw favorieten boeken niet. Een nep boek kun je gemakkelijk gebruiken voor op een salon tafel of bijzettafel. Zo kun je jouw favoriete drankje er naast zetten of er een plant met een mooie vaas neer zetten.

Boekenplank

Hoeft het voor jouw allemaal niet zo netjes? Kies dan eens voor een boekenplank. Haal inspiratie uit een nonchalante setting. Zet vazen en boeken op een speelse manier neer. Ook is het tof om oude boeken te gebruiken voor de karakteristieke kleur.

Ontdek en laat je inspireren op onze Pinterest pagina of instagram. Heb je verder nog vragen over het creëren van decoreren met boeken? Stel ze gerust. Je kunt contact met ons opnemen via info@hetmandenhuys.nl wij geven je advies en helpen je graag.

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.