Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

Bettine

Ik hou van natuurlijk materialen, stoere accesoires en rotan manden vind ik ook erg mooi, en ja……het leek me leuk om te weten hoe het is om ondernemer te zijn…zou je er echt veel voor moeten doen? Nou…ik kan je vertellen…dat moet je! Maar ook nu nadat ik 7 jaar keihard heb gewerkt om te bereiken waar ik nu ben, doe ik dit nog steeds met veel plezier: elke dag weer! Alle enthousiaste reacties van onze klanten, het inkopen van nieuwe, mooie manden en rotan meubels: ik kan daar alleen maar blij van worden en het geeft me bergen energie!

Maar er moet meer gebeuren!

Bettine, je zou meer moeten gaan bloggen over rotan producten, werd me regelmatig in mijn oren gefluisterd…Ik had dat al weleens gedaan voor Het Mandenhuys maar heel gemakkelijk ging het me niet af: verkopen en alle andere werkzaamheden vind ik nou eenmaal gemakkelijker gaan dan het schrijven van teksten: het niet mijn sterkste kant. Maar de knop is om: we gaan ons uiterste best doen om het wel een sterke kant te laten worden. En ik moet je zeggen: deze tekst rolt er al aardig lekker uit…

We genieten nog na van de nazomer en ik hoop toch op heerlijke nazomer maar ben ook al weer druk bezig met het komend winterseizoen: er gaan prachtige, nieuwe rotan manden en rotan meubels binnenkomen. Heerlijk, want ja……..we willen allemaal ons huis ook weer gezellig winterproof maken toch? Maar over de nieuwe producten ga ik jullie de volgende keer vertellen…Eerst geniet ik nog even van de nazomer, zolang het nog kan en het nog niet regent..

Fijne middag!

Bettine

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.