Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

Het is een heerlijke zomer geweest, maar het wordt nu echt weer tijd voor de herfst en winter. In deze tijden gaan we allemaal lekker naar binnen. Het is gezellig en warm bij de open haard. Daarom is het hoogtijd om dit sfeertje in huis te brengen, dus neem je huis eens goed onder handen, en creëer jouw eigen cozy kamer. Hieronder hebben wij een aantal trends op een rijtje gezet die je kunnen helpen jou herfstlook te creëren, dus hup alles in het winkelmandje en decoreren maar!

In 2020 hebben veel interieurtrends hun intrede gedaan, denk bijvoorbeeld aan de vernieuwde industriële stijl, of de Scandinavische stijl. Wat ook hele leuke stijlen zijn bijvoorbeeld puur natuur of back tot earth. In deze stijlen wordt gebruik gemaakt van donkere/ aardtinten en duurzame materialen.

Puur natuur

Met deze stijl breng je rust en licht terug in de woonkamer. Deze stijl kan leuk gecombineerd worden met rotan of houten materialen. De kleuren die je gebruikt zijn wel vaak licht en geven een beetje het strand gevoel, perfect als je nog geen afscheid wil nemen van de zomer.

Back to earth

In deze stijl wordt veel gebruik gemaakt van aardetinten in combinatie met ton sur ton, de donkere tinten komen dan in grote vlakken voor in je woonkamer wat het karakter geeft. Deze stijl is perfect voor in de koude herfst en winter maanden!

Geen zin om de hele woonkamer te veranderen? Je kunt er ook voor kiezen om kleine aanpassingen te gaan. Verander bijvoorbeeld de kussen op de bank of leef je uit met nieuwe accessoires. Ook kun je kleur toevoegen aan je huis. De kleuren van 2020 zijn warm en fris dus denk daarom aan paars, geel, groen

Ontdek en laat je inspireren op onze Pinterest pagina of instagram. Heb je verder nog vragen over het creëren van de herfstlook? Stel ze gerust. Je kunt contact met ons opnemen via info@hetmandenhuys.nl wij geven je advies en helpen je graag.

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.