Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

Een mooie bos bloemen is altijd goed in het interieur. Het voegt kleur toe en het zorgt ook voor een gezellige soms ook luxe uitstraling. Online bloemisten schieten door de dak heen. Wel valt het mij steeds vaker droogbloemen op. Ik zie ze voorbij komen op Instagram en Facebook, maar welke passen nu het beste in de het interieur? Je leest een aantal tips in onze blog! Je herkent het wel: je hebt een prachtige bos bloemen gehaald en naar een paar dagen is het mooie er al weet vanaf. Je hebt een paar dagen kunnen geniete

n maar dan wordt het alweer tijd voor een nieuwe bos. Met droogbloemen gaat je dit niet meer gebeuren. Droogbloemen zijn gedroogde bloemen. Het fijne van droogbloemen is dat ze er altijd mooi uit zien. Het mooie is ook nog dat ze geen water nodig hebben en dus ook niet gaan verwelken. Een bosje droogbloemen geeft een luxe touch aan je interieur!

Droogboeketten

Droogboeketten zijn al samengestelde boeketten die je in een vaas in je woonkamer kunt zetten. Er zijn veel verschillende soorten boeketten waardoor er wel altijd een is die bij jouw in het interieur past.

Pluimen

Pluimen zijn tegenwoordig erg populair. Door de enorme volume die de pluimen creëren staan ze zeer elegant in elk interieur. De stengels zijn lang en stevig en kunnen doormiddel van een kruistechniek nog meer stevigheid bieden in een vaas. Plaats de pluimen bijvoorbeeld naar de televisie, de bank of in het vergeten hoekje voor extra sfeer. Wil je meer kleur en body aanbrengen kies dan ook voor gekleurde pluimen!

 

DIY droogbloemen

Ook worden er tegenwoordig veel droogbloemen zelf gemaakt. Er zijn veel video’s en workshops te vinden waar zelf droogbloemen gemaakt worden. Producten voor het zelf maken van de droogbloemen zijn kaarsen, kransen, bloemstukken en muurdecoraties.

Ontdek en laat je inspireren op onze Pinterest pagina of instagram. Heb je verder nog vragen over het stijlen met droogbloemen? Stel ze gerust. Je kunt contact met ons opnemen via info@hetmandenhuys.nl wij geven je advies en helpen je graag.

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.