Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

We gaan de zomer tegemoet en gelukkig mogen we al een beetje genieten van het heerlijke zonnetje. De lange zomeravonden, koude drankjes en barbecues komen ons tegemoet. Mensen leven graag buiten tijdens mooie zomerdagen. Wanneer je een tuin hebt is dat ideaal. Toch zien we vaak dat mensen niet optimaal kunnen genieten omdat er vaak eerst nog wat gedaan moet worden aan de tuin of omdat de tuin geen fijne plek is. Om in de zomer optimaal te genieten van je eigen tuin, geven wij in deze blog een aantal tips hoe je je tuin helemaal klaarmaakt voor de zomer.

Zorg voor een lekkere zit

Wanneer de zon schijnt willen we natuurlijk allemaal het liefst zoveel mogelijk buiten zijn. Zorg er daarom voor dat je buiten comfortabel kunt zitten. Zet bijvoorbeeld een lekkere loungeset neer waar je heerlijk op kunt relaxen. Ben je zelf nou handig? Dan kan je ook een leuke set maken van pallets. Dit is een relatief goedkope en makkelijke manier om een leuk zitje te creëren. Je kan er ook voor kiezen om een mooie tafel met stoelen aan te schaffen. Je zult zien dat je meer naar buiten gaat wanneer je lekker kunt zitten in je eigen tuin.

kinder_fauteuil_spider_naturel_zij_301114

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kinderfauteuil spiderbank spiderpalletkussens

Aan de slag met groen

Vroeger zagen we veel groenen tuinen. Tegenwoordig hebben mensen steeds minder tijd en zin om een mooie tuin aan te leggen en deze te onderhouden. Een onderhoudsvriendelijke tuin is daarom nu erg populair. Ondanks dat we niet hele groene tuinen zien, is groen wel erg belangrijk. Zorg voor een stukje groen in de tuin, dit zal zorgen voor een gezellige sfeer. Creëer bijvoorbeeld een aantal vakken waar groen in komt te staan en ga voor een paar mooie grote tegels. Daarnaast is het ook leuk om een paar mooie bloempotten neer te zetten met daarin een gezellige plant.

Gezelligheid in een veranda

Ga jij de tuin even goed aanpakken? Dan is een veranda echt een aanrader. We leven in Nederland en het komt geregeld voor dat er in de zomer een buitje valt. Het is nog heerlijk vertoeven buiten, maar je bent genoodzaakt naar binnen te gaan door de regen. Een veranda of overkapping is hier de ideale oplossing voor. Je kunt hier heerlijk in zitten, ook als het regent of bewolkt is. Richt jouw veranda helemaal naar smaak in. Je kan er een eetplaats in creëren of juist een loungeset in zetten. Decoreer de veranda met een mooi kleed, kussen en een paar leuke wandaccessoires. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een mooie rotan stoel in jouw veranda te plaatsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rotan ligstoelkleed gevlochten rondpoef rond zeegras

Luxe in eigen tuin

Met een veranda en een mooie loungeset hebt je natuurlijk al de nodige luxe, maar het kan altijd beter. Zorg bijvoorbeeld voor een stopcontact in de tuin. Hierdoor kan je de hele dag lekker buiten zitten om te werken of je kunt ’s avonds lekker een filmpje kijken. Zo hoef je nooit onverhoopt naar binnen omdat je laptop uitgevallen is.

Maak het gezellig

De laatste tip is om jouw tuin in te richten naar eigen smaak en een paar leuke decoratieve items te gebruiken. Hiermee zorg je ervoor dat jouw tuin een gezellige plek wordt om te zitten. Ga bijvoorbeeld voor leuke verlichting, een aantal plantenbakken, windlichten en een paar mooie kaarsen. Zorg voor een mooi geheel en je zult de hele zomer kunnen genieten van je eigen tuin.

Heb jij nog vragen over het inrichten van jouw tuin? Neem dan contact met ons op via info@hetmandenhuys.nl. Wij geven advies en helpen je graag.

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.