Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

In het midden van de woonkamer een grote hangstoel. Dat is een echte eyecatcher in de woonkamer. Toch krijg ik regelmatig de vraag ´Zit een hangstoel lekker en hoe stevig is hij?’ Ook kan de visite soms bang zijn om hem uit te proberen omdat hij met een haak is bevestigd aan het plafond. Daarom deel ik mijn ervaring hier over de hangstoelen van Het Mandenhuys!

Zit een hangstoel lekker?

Het antwoord hierop is dat de zitcomfort prima is maar niet voor heel lang. Het probleem is namelijk dat je niet achterover kan leunen. Ook moet je meer een scheve houding aan nemen waardoor je soms niet gemakkelijk zit. Wel is een ronde hangstoel een aanrader dan heb je net iets meer ruimte!

Hangstoelen ophangen aan het plafond

Je kunt een hangstoel ophangen aan de bijgeleverde standaard of er voor kiezen om hem op te hangen aan het plafond. De standaard kan soms wat hard in het interieur zijn. Kies er in dat geval voor een haak aan de plafond, de meeste haken zijn bestand tegen 200 kilo dus geen vrees dat hij naar beneden komt!

Ook zijn hangstoelen prefect om gewoon lekker in weg te dromen. Lekker in de woonkamer of juist buiten op de veranda. Het sterke rotan waar de hangstoelen van zijn gemaakt is makkelijk schoon te houden en door de natuurlijke kleur perfect te combineren met het interieur en kussentjes!

Ontdek en laat je inspireren op onze Pinterest pagina of instagram. Heb je verder nog vragen over een toffe rotan hangstoel? Stel ze gerust. Je kunt contact met ons opnemen via info@hetmandenhuys.nl wij geven je advies en helpen je graag.

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.