Bekijk snel onze aanbiedingen! En profiteer van hoge kortingen

Een nieuw merk bij het Mandenhuys! Hoe leuk is dat! Dat betekent nieuwe producten met een nieuw, uniek ontwerp. HKliving is een Nederlands interieurmerk. Wij hebben een leuke selectie gemaakt van mooie Webbing producten. De combinatie van een creatief en een wiskundig brein is een winnende formule bij dit mooie Nederlandse merk. HKliving heeft hun collectie gebaseerd op traditionele en bruikbare ontwerpen met een blik op de geschiedenis met altijd een moderne uitstraling.

Webbing
Webbing is weer helemaal terug van weggeweest. Het is een klassieker uit de jaren ’80. Maar wat is Webbing precies? Webbing is op een speciale manier gevlochten riet wat in meubels wordt gebruikt. Het is dun maar mega stevig! Perfect om een natuurlijke uitstraling lekker in huis te halen.

Webbing bij Het Mandenhuys
Webbing past perfect bij de bohemian style, ben jij ook fan? Shop bij Het Mandenhuys de mooiste Webbing producten van HKliving of een van onze andere producten die goed thuis passen in de bohemian style. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via, info@hetmandenhuys.nl. Wij geven je graag advies over welke kleuren, accessoires, meubels en stijlen goed bij elkaar passen.

Mand Gestreept Geel Rond Ø45cm Groot

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.