Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

De juiste kleur bepalen voor in een kamer kan best lastig zijn. Je wilt hierbij natuurlijk ook rekening houden met het interieur, om zo een bepaalde sfeer te creëren die past bij jouw huis. Hoe kies je de beste kleur voor jouw huis? Hoe kunnen kleuren optimaal met elkaar gecombineerd worden zodat het een mooi geheel wordt? Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet!

Warme of koude kleuren

Om de keuze voor een kleur makkelijker te maken, kun je eerst bedenken of je warme of koude kleuren wilt gebruiken. Ook is het belangrijk na te denken over de functie van de ruimte die je een andere kleur wilt geven. Een actieve ruimte als de gang of de keuken kun je een frisse kleur geven. Denk dan eens aan blauw of groen. Als je wilt dat een ruimte rust en warmte uitstraalt kun je beter gaan voor een donkerder kleur, rood of oranje zijn dan geschikte kleuren.

Accentkleur

Als je de kleur in het hele huis wilt veranderen is het ook belangrijk na te denken over de accentkleur, deze kleur in de middelpunt en past goed bij de andere kleuren. Ook laat je de accent kleur in verschillende ruimtes terug komen.

Ontdek en laat je inspireren op onze Pinterest pagina of instagram. Heb je verder nog vragen over het inrichten van kleine ruimtes of een appartement? Stel ze gerust. Je kunt contact met ons opnemen via info@hetmandenhuys.nl wij geven je advies en helpen je graag.

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.