Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

Rieten stoel Bari

Op dit ogenblik zijn de producten van rotan en bamboe spijlen gemaakt helemaal hip.

Het mooie aan ons vak is het altijd weer bedenken van nieuwe rieten producten: waar is vraag naar? Wat vinden mensen leuk om neer te zetten in huis of tuin? Is het functioneel? Zo zijn wij de hele dag bezig om samen met onze leveranciers en de mensen om ons heen een mooi aanbod neer te zetten voor de liefhebbers van riet en rotan!

Rieten bank 'Amsterdam'

Het ziet er stoer en trendy uit! Ook wij krijgen bij Het Mandenhuys vanaf volgende week diverse rotan producten zoals opbergmanden, stoelen en windlichten die gemaakt zijn van rotan en bamboe spijlen in ons assortiment.

Maar ook nieuwe vensterbankmanden, functionele dienbladen en gave krukjes komen nieuw in ons rotan assortiment.

Wij vinden het belangrijk om u een sfeer te laten zien in onze webwinkel zodat u er direct een beeld bij kunt vormen. Daarom besteden wij veel aandacht aan de fotografie van onze nieuwe rieten en rotan producten, daarnaast zijn wij altijd op zoek naar de mooiste locaties in Barneveld en omgeving.

Rieten stoel Bari

Dit keer hebben wij al onze nieuwe producten mogen fotograferen bij Hovenierscentrum De Briellaerd in Barneveld (www.briellaerd.nl). Samen met onze fotograaf Linda (www.foto-linda.nl) zijn wij hier gaan struinen naar de mooiste plekjes om prachtige foto’s te schieten. En wij konden los bij De Briellaerd: wat een geweldige mooie tuinen en hoekjes hebben zij. Tevens hebben zij een woonwinkel met prachtige accessoires: zeker een bezoekje waard!
Het resultaat van ons creatieve dagje mag er zijn! Wij zijn weer ontzettend trots dat we zo’n mooie aanvulling mogen krijgen in het rotan assortiment van onze webwinkel.

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.