Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

Een houtmand is dé perfecte oplossing om je spulletjes in op te bergen. Het ziet er netjes uit en je oog valt direct op deze unieke manden. Toch zie je de houtmanden niet zo vaak in interieurs terugkomen… Terwijl ze juist een echte eyecatcher zijn in het interieur. Naast het opbergen van spullen is hij in de wintermaanden natuurlijk ook nog te gebruiken om je haardhout in op te bergen. Hoe leuk! Bij het Mandenhuys hebben we een ruim aanbod aan houtmanden; ronde, vierkanten, rieten, rotan, open en houtmanden met hengels. Wij zijn er zeker van dat er eentje tussen zit die past binnen jouw woonstijl.

Waarom kiezen voor een houtmand?

De houten manden hebben niet alleen een gezellige uitstraling in huis, maar zijn ook nog eens super praktisch. Je hebt allerlei verschillende vormen en maten die je kan gebruiken om je spullen in op te bergen. Neem een voorbeeld aan deze haardhoutmand hier links, hij is praktisch, stijlvol en staat als een stoer element in je huis.

Houtmand ‘Open’ met tekst

Heb jij na het lezen van deze blog nog vragen over het toepassen van houtmanden in je huis? Laat het ons vooral weten. Neem gerust contact met ons op. Wij geven jou met alle liefde advies over de perfecte accessoires voor in huis. Neem contact met ons op via info@hetmandenhuys.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.