Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

Broodtrommel riet met tekst

Het is winter en hoewel de dagen langzaamaan weer langer worden kun je ongetwijfeld nog wel een positieve boost gebruiken om ook de rest van de winter weer goed door te komen. In deze post laten we je onze leukste rieten woonaccessoires van 2015 zien. Ter inspiratie en voor een frisse blik.

Rieten manden voor in de keuken

Wat is er heerlijker dan op een koude winter zondag in de warme keuken een heerlijke maaltijd klaarmaken? Daar hoort natuurlijk een mooie, opgeruimde keuken met prachtige accessoires bij. Wij hebben diverse leuke rieten accessoires die goed combineren in zowel de moderne keuken als een klassieke keuken. Denk aan een rieten theedoos of een stijlvolle rieten broodtrommel. De rieten accessoires zorgen voor een warmere en stijlvolle uitstraling van uw keuken.

Broodtrommel riet met tekst

Rieten houtmanden

Als je de houtkachel lekker aan hebt is het fijn om ook het kachelhout stijlvol op te kunnen bergen. Daarom hebben wij een ruim assortiment rieten houtmanden in diverse vormen en maten. Het hoekje bij de kachel wordt door een rieten haardmand of houtmand van Het Mandenhuys helemaal afgemaakt. Ons assortiment bekijken kan hier.

Rieten houtmand half rond

Rieten hanglampen

Om licht te brengen in de donkere winterdagen hebben we diverse rotan en rieten hanglampen. De rieten hanglampen zorgen door hun natuurlijke materialen op een prachtige manier voor de sfeer van het landleven.

Hanglamp van vergrijsd rotan
Behalve de hierboven genoemde rieten woonaccessoires hebben we ook rieten fietsmandenrieten paraplumanden en zelfs rieten meubels.

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.