Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

We zitten inmiddels allemaal al een aantal weken thuis. Het is tijd om thuiswerken een beetje leuker te maken. Misschien ben je jouw werkplek wel een beetje zat en kan je wel een opfrisser gebruiken. In deze blog geven we jou een paar leuke interieurtips om thuiswerken net een beetje leuker te maken.

Sfeer aan de muur

Je brengt heel wat uurtjes door op jouw werkplek. Jouw werkplek kan dus wel wat sfeer gebruiken. Hang wat leuks op aan de muur! Even een ander uitzicht doet je vast goed. Ga bijvoorbeeld voor een mooi wandkleed. Een wandkleed staat erg stijlvol en is ook nog eens erg leuk om naar te kijken. Je kan er ook voor kiezen om een leuke spiegel op te hangen. Een spiegel zorgt net even voor wat meer sfeer. Je kan er ook voor kiezen om een poster op te hangen met een leuke quote.

Spiegel Zuma Spiegel Zuma

Spiegel Zuma Rond verkrijgbaar in de maten ø30cm ø40cm en ø50cm (€18,50 – €25,50 – €34,50)

 

Leven in de brouwerij

Jouw werkplek wordt een stuk gezelliger wanneer je een paar leuke planten toevoegt. Naast dat jouw werkplek gezelliger wordt, hebben planten nog veel meer voordelen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je je een stuk relaxter voelt in een groene omgeving. Daarnaast is het zo dat je je beter kunt concentreren met planten om je heen. Je kunt beter nadenken en daarnaast onthoud je ook meer. Sommige planten kunnen ook zorgen dat jouw luchtkwaliteit zich verbetert. Zo voorkom je hoofdpijn of droge ogen. Alleen maar goede redenen om een paar leuke planten neer te zetten bij jouw werkplek.

Comfortabel en stijlvol zitten

Comfort is erg belangrijk deze dagen. Je spendeert heel wat uurtjes achter jouw bureau en je gaat misschien wel van meeting naar meeting. Het is daarom belangrijk dat jouw werkplek een plek is waar je comfortabel kunt werken. Naast dat comfort erg belangrijk is, is een stoel die er leuk uitziet ook belangrijk. Ga bijvoorbeeld voor een mooie rotan stoel. Stijl jouw stoel af met een leuk kussentje en je zult stijlvol en comfortabel kunnen werken. Je kan ook gaan voor een old school stoel van kunststof in een leuke kleur. Een echte sfeermaker.

Stoel ‘Iron Legs’ Blanc €139,-

Opgeruimd staat netjes

Om je zo goed mogelijk te kunnen concentreren, is een opgeruimde werkplek van belang. Zo raak je het minst snel afgeleid en kun je het productiefst werken. Schaf daarom een paar leuke rotan manden aan en ruim onnodige spullen netjes op. Dit kunnen manden zijn die in jouw kast passen of een leuke mand die zorgt voor sfeer op jouw werkplek. Een leuke lectuurmand is ideaal voor bij jouw werkplek. Je kunt hier al jouw papier in opbergen en je kan het er ook gemakkelijk en snel weer bij pakken als je iets nodig hebt. Een lectuurmand kan je gemakkelijk kwijt op of naast jouw bureau, ideaal.

Hengselmand Indo €42,95

Heb je nog vragen over hoe je jouw werkplek gezellig maakt of heb je een vraag over een specifiek item? Neem dan contact met ons op via info@hetmandenhuys.nl. Wij geven advies en helpen je graag.

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.