Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

Materiaal rotan manden

Onze producten worden met de hand geweven en het basismateriaal is een snel groeiend rotan soort afkomstig uit Indonesië. Rotan groeit vanzelf weer aan nadat het is gesneden. De moderne, rustieke uitstraling van onze collectie wordt gecreëerd door een speciale procedure waarbij het materiaal wordt geweekt en gedroogd. Het weken van de rotan in de modder duurt een paar dagen, wat uiteindelijk de prachtige vergrijsde kleur oplevert. De collectie bestaat uit manden met en zonder plastic voering, wasmanden, fietsmanden, opbergmanden en meubels.  De veelzijdigheid van rotan maakt het ideaal voor de hedendaagse look. Rotan is mooi, maar ook duurzaam: de meeste rotan producten hebben alleen een basisreiniging (vochtige doek) om haar natuurlijke kracht en kleur te behouden. Het reinigen van het oppervlak mag regelmatig gebeuren: een maandelijks of zelfs wekelijkse vochtige doekje erover halen, is de beste manier om uw rotan producten te beschermen en schade te voorkomen. Rotan producten zijn ook te gebruiken buitenshuis. Het is goed om er dan rekening mee te houden dat het product met de tijd dan meer zal vergrijzen.

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.