Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

Rieten Hangstoel plafond

De collectie van Het Mandenhuys blijft zich uitbreiden. Behalve de grote collectie rieten manden zoals fietsmanden, houtmanden en lectuurmanden, breid ook onze collectie meubels zich uitbreiden. We zijn dol op de romantische stijl die bij de rieten producten van Het Mandenhuys past en kiezen onze collectie bijpassende meubels daar dan ook zorgvuldig op uit.

Houten kruk met geitenhuid

Rieten meubelen en accessoiresHebben jullie bijvoorbeeld ons nieuwste krukje met geitenhuid al gezien? Dit krukje past geweldig in de stijl van riet en andere natuurlijke materialen en is daarnaast ook gewoon super praktisch. Elke kruk is volledig en de kleur van de huid kan per kruk dan ook iets verschillen. Door het lage gewicht is het krukje ideaal om even bij te schuiven als u bijvoorbeeld veel gasten hebt. We hebben trouwens ook een gelijksoortig houten bankje met geitenhuid.

Krukje met geitenhuid

Stijlvolle rieten hangstoel

Een ander uniek product wat we pas sinds kort in onze collectie hebben is de rieten hangstoel. Deze prachtige hangstoel is zowel binnen als buiten, met een touw of ketting, te bevestigen aan het plafond. Eventueel is het ook mogelijk een handige standaard bij de te bestellen zodat u geen bevestigingsmaterialen aan het plafond hoeft te monteren.

Rieten Hangstoel plafond

Overigens hebben we nog veel meer prachtige rieten interieurproducten zoals rieten houtmanden, picknickmanden en leuke rieten theemandjes.

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.