Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

Rieten Hangstoel plafond

De mooie rieten hangstoel uit ons assortiment is uitgekozen voor de top 9 woonaccessoires van april op Housify! Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee. De rieten hangstoel is een geweldige toevoeging aan de klassieke en natuurlijke interieurstijlen, en dit spreekt de bloggers van Housify erg aan.

Je kunt de rieten hangstoel in de woon- of slaapkamer plaatsen. Daarbij is deze ook ideaal voor bijkamers waarin jij meer stoelen wilt neerzetten. De hangstoel heeft een unieke uitstraling dankzij de rieten look, en daarmee creëer jij in iedere kamer een leuke sfeer. De natuurlijke look van de hangstoel zorgt voor een geweldige combinatie met andere natuurlijke meubels, gemaakt van hout, steen en natuurlijk riet.

Perfect woonaccessoire voor buitengebruik!

De hangstoel heeft een ingebouwd standaard zodat je deze gemakkelijk in de kamer kunt plaatsen. Het materiaal waarmee de stoel is gemaakt kan ook tegen een windstootje; daarom past deze ook perfect in de tuin. Zo kun je tijdens de warmere dagen lekker in de hangstoel relaxen. Voeg er een comfortabel zitkussen aan toe en je bent verzekerd van een heerlijk rustmoment.

Klik hier om de rieten hangstoel met standaard te bekijken >>

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.