Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

KMCT Collection

Prijs

Breedte

Diepte

Hoogte

Categorie

KMCT Collection

KMCT collection in een jonge onderneming die is ontstaan uit liefde voor kwalitatief goede home styling. Daarbij is de focus gelegd op exterieur. Het bedrijf heeft niet alleen producten voor buiten, de producten kunnen ook binnen worden toegepast. De producten van KMCT Collection zijn van goede kwaliteit. Elke dag is het bedrijf bezig met het waarborgen van de kwaliteit zodat je verzekerd bent van goede producten waar je lang van zult genieten. Daarnaast zijn de ontwerpen uniek en van deze tijd.

Helaas, er is niets gevonden.

Sierkussens voor buiten van KMCT Collection

Een paar leuke kussens voor op jouw tuinstoel of bank zijn natuurlijk onmisbaar. KMCT Collection heeft de leukste sierkussen voor buiten. Je kunt kiezen voor een basic kussen met een hippe tekst erop of voor een kussen met een gezellige print. Daarnaast is het ook nog eens leuk om verschillende kussens te combineren. Hiermee creëer je een gezellige sfeer. De kussens zijn bestand tegen alle weertypen en kan dus overal in de tuin gebruikt worden. De kussens worden ook nog een gemaakt van duurzaam materiaal. Haal een stukje duurzaamheid in huis met de buitenkussens van KMCT Collection.

Posters voor in de tuin

Bij KMCT Collection weten ze alles over buitenaccessoires. Zo heeft het merk verschillende buitenposters in het assortiment. De poster bestaan uit een zwarte tekst en een witte ProPES outdoor achtergrond. Dit wil zeggen dat het bestand is tegen alle weertypen en dus overal in de tuin kan worden opgehangen. Daarnaast is de poster ook nog eens waterafstotend waardoor vuil en water niet blijft plakken maar juist van het doek afrolt. Ideaal dus!

KMCT bestellen bij Het Mandenhuys

Heb je een paar leuke items naar wens gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk online op hetmandenhuys.nl. Heb je nog vragen over een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op via info@hetmandenhuys.nl of bel met een van onze collega’s op telefoonnummer 035-3030989. Wij helpen je graag.

 

 

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.