Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

In je huis wil je graag een eenheid creëren zodat je in elke ruimte van je huis hetzelfde gevoel krijgt. Dit is niet altijd even makkelijk, maar toch kan dit al op een simpele wijze gedaan worden. Dit kan bijvoorbeeld door in elke ruimte een zelfde element terug te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan riet, dit materiaal komt in verschillende soorten en maten is van een hoogwaardig kwaliteit en kan daarom goed tegen een stootje.

In een woning is de eerste ruimte waar je binnen komt de hal, hier vind je meestal de trap en een plek waar de schoenen opgeborgen kunnen worden. Om gelijk met het rieten element te beginnen kun je een trapmand op de trap zetten of een lectuurmand waar tijdschriften in opgeborgen kunnen worden.

Ontdek nu de woonkamer en keuken elementen

Na de hal kom je vaak in de woonkamer of de keuken. In de woonkamer kan gekozen worden voor leuke rietenmanden die ook te gebruiken is als een plantenbak. Een rietenmand combineert goed met het groen van een plant. Dit zal de woonkamer een levendige en warme uitstraling geven. Deze basket bamboe is in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Ook kun je ervoor kiezen als je een huisdier hebt om een rietenmand te nemen. In de keuken lijkt het lastig om een riet element terug te laten komen maar niks is minder waar. Denk bijvoorbeeld aan een plek waar je aardappels of uien in op kunt bergen. Zoals de aardappelmand rinse deze mand is echt een toevoeging voor in de keuken en is ook erg functioneel.

Organiseren kun je leren

Door naar de slaapkamer, heb je ook dat alle kasten helemaal vol liggen en kun je nooit iets terug kan vinden? Dat is verleden tijd met deze ladenmand. Deze mand is in verschillende maten te verkrijgen en past dus in elke kast. Ook kun je de slaapkamer helemaal afmaken door een rieten bed wand te gebruiken of een rieten kast. Het riet gaat in goede combinatie met een witte aankleding en groene planten. Zo creëer je het echte boho effect. Ook voor in de wc/ badkamer zijn er functionele rieten elementen te bedenken. Zo heb je een wasmand of een wc-rol houder. Door in elke ruimte een riet element terug te laten komen krijgt je woning een geheel.

Shop de producten

Ben je benieuwd geworden? Bekijk onze in de webshop en vind nog veel meer woonaccessoires die jou woning helemaal compleet maken. Ook zijn wij altijd bereikbaar voor vragen via de mail info@hetmandenhuys.nl.

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.