Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

Rotan meubels zijn al jarenlang favoriet van veel mensen. Wij begrijpen dat maar al te goed! Je kunt het erg goed combineren met andere meubels en het brengt gelijk veel sfeer met zich mee. Rotan staat ook erg mooi in de tuin! Hoe je dit zelf kunt toepassen? Wij vertellen het in dit blog

Rotan

Je ziet rotan op verschillende manieren terugkomen in huizen. Denk aan accessoires, maar ook zeker aan meubels. De natuurlijke look maakt dat het erg goed te combineren is en niet te druk oogt. In het huis van Mariëlle van Furnlovers staat bijvoorbeeld een rotan stoeltje voor haar dochtertje, een kapstok, maar ook een spiegel. Heel erg leuk.

Tuin

Rotan is een heel mooi natuurlijk product waardoor het zowel binnen als buiten een mooie toevoeging is. Mariëlle was al een tijdje op zoek naar een mooie rotan stoel voor buiten. Bij Het Mandenhuys kwam Mariëlle een prachtige stoel tegen, namelijk de Lounge. De stoel heeft een licht gewicht en daardoor kun je ‘m dus eenvoudig verschuiven en optillen. Zo’n rotan lounge stoel kun je natuurlijk erg leuk aankleden! Leg er een vrolijk sierkussen op, zet er een mooie plant naast of kies voor andere decoratie.

Summer time!

Nu we steeds vaker buiten kunnen genieten, mag een fijne relaxplek eigenlijk niet ontbreken. Op deze manier kun je je echt even terugtrekken, genieten van een boek of tijdschrift en een heerlijk drankje. Even me-time inlassen! Zoals je ziet kun je met deze stoel in ieder geval echt een heerlijke plek creëren. En, het staat gelijk echt zomers.

Rotan meubels bij Het Mandenhuys

Kleed jij je tuin binnenkort ook aan met mooie rotan meubels of accessoires? Bij het Mandenhuys vind je de mooiste rotan meubels van de beste kwaliteit. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via, info@hetmandenhuys.nl. Wij geven je graag advies over welke kleuren, accessoires, meubels en stijlen goed bij elkaar passen.

 

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.