Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

Wanneer het op een sfeermaker in het huis aankomt, kan verlichting zeker niet ontbreken. Waarschijnlijk is verlichting een van de belangrijkste onderdelen in huis. Daarom is het kiezen van de juiste verlichting ook erg belangrijk, in deze blog geven wij een aantal tips om je daar een handje bij te helpen.

Vloerlampen

Met een staande lamp weet je zeker dat je een echte blikvanger in je huis hebt staan. Een staande lamp geeft veel extra sfeer. Wat ook een groot voordeel is dat deze lamp gemakkelijk te verplaatsen is, dit komt zeker van pas als je regelmatig je huis een make-over geeft. Wanneer je van een moderne stijl houdt zou je kunnen kiezen voor de Lamp Must Living Vloerlamp Es Canar Zwart, deze lamp heeft stijlvolle zwarten poten en een zwarte rotan lampenkap. Ook de lamp contemporary is een echte blikvanger in het interieur met de ijzeren bouw en de toevoeging van teak hout en de natuurlijk gekleurde lampenkap heeft het iets unieks.

Vloerlamp Es Canar Zwart                                                                            Vloerlamp Contemporary

Hanglampen

Een hanglamp heeft het grootste voordeel dat het overal past. Zeker een rotan hanglamp is geschikt voor elke woonkamer. Door de natuurlijke uitstraling en de natuurlijke kleuren is een rotan hanglamp goed te combineren met andere kleuren of interieurstijlen. Ook zijn meerdere hanglampen goed samen te combineren waardoor je een unieke uitstraling.


Hanglamp Fungo medium                                                                            Hanglamp las Salinas

Tafellamp

Verlichting is een van de belangrijkste sfeermakers voor in huis. Heb je nog ruimte in een lege kast of op een lege plek op de tafel dan is een toffe tafellamp zeker een goede optie. Wanneer het donkerder begint te worden in de avond heb je een sfeervol licht in huis. Ook kunnen lampen op zich zelf al leuke woondecoratie zijn zoals de tafellamp Jungle. Een ander groot voordeel aan de tafellamp is dat deze makkelijk te verplaatsen is en hierdoor ook perfect om mee te combineren.

Tafellamp Jungle tribal                                                                                    Tafellamp montecristo 

Heb je nog vragen over het inrichten van jouw woonkamer op het gebied van verlichting? Neem dan contact met ons op via info@hetmandenhuys.nl. Wij geven advies en helpen je graag!

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.