Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

Door veel mensen worden spiegels alleen als gebruiksvoorwerp gezien, maar de toevoeging van een spiegel in een ruimte biedt nog veel meer toffe mogelijkheden. Spiegels in huis geven een effect in licht en ruimte.

Grotere ruimte

Spiegels en ramen delen verschillende eigenschappen. Ze kunnen een ruimte groter maken zonder dat dit daadwerkelijk gebeurd. Het grote verschil is dat een spiegel veel makkelijker aan te schaffen is dan een raam.  Een horizontale spiegel bijvoorbeeld geeft een verbreden effect en een verticale spiegel geeft een lengte gevend effect.

Licht

Het grootste voordeel van spiegels is dat zij alles kunnen reflecteren. In sommige ruimtes kan het toevoegen van een spiegel zelfs dienen als extra lichtbron. Denk dan bijvoorbeeld aan het plaatsen van een spiegel naast of tegenover een raam, het licht wordt weerkaatst en de ruimte en stuk lichter. Ook kun je kiezen voor licht achter de spiegels zoals je vaak ziet bij make-up spiegels. Ook geeft het in een donkere ruimte een effect dat de spiegel meer diepte creëert

Kunst aan de muur

Naast dat een spiegel praktisch is, is het ook prachtig aan de muur. Hang een spiegel aan een lege muur en je maakt een unieke muur. Daarnaast zijn er veel creatieve ideeën. Denk dan de omlijsting, verschillende kleuren glas, maar ook zeker de vorm en maat.

Spiegels zijn multifunctioneel en nemen een unieke plekje binnen in het interieur. Benieuwd naar onze spiegels? Neem gerust een kijkje en bekijk de verschillende mogelijkheden!

Ontdek en laat je inspireren op onze Pinterest pagina of instagram. Heb je verder nog vragen over spiegels? Stel ze gerust. Je kunt contact met ons opnemen via info@hetmandenhuys.nl wij geven je advies en helpen je graag.

 

 

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.